Pruunistatud võiga blondie
Kui sai tehtud brownie, siis tuleb ära proovida ka blondie. Pruunistatud või lisab küpsetisele juurde mõnusat pähklist mekki ning kook jääb seest nauditavalt niiske. Retseptiidee siit.
Pruunistatud võiga blondie
120 g võid
140 g jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
0,25 tl soola
175 g pruuni suhkrut
1 muna
veidi vanilli
Pruunista või kastrulis madalal kuumusel, jahuta. Vahusta muna suhkruga, sega sisse kuivained. Tainas tuleb üsna tihke. Pane tainas küpsetuspaberiga vooderdatud väiksemasse neljakandilisse vormi, mul oli jällegi keraamiline ahjuvorm. Silu. Küpseta 175 kraadi juures 20-30 minutit. Kook peab tunduma pehme, ent mitte võdisev. Võta ahjust välja ja lase vähemalt veerand tundi jahtuda. Lõika ruutudeks ja naudi!
Comments
Post a Comment